Crypto

Disclaimer

De informatie op deze website is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Ik kan niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie.
Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet
u dat voor eigen rekening en risico.
Marc De Block

Cryptomunten en de blockchain:

Sinds enkele jaren ben ik bezig met de onwaarschijnlijke mogelijkheden die de blockchaintechnologie ons biedt.

Het bekendste onderdeel, de "bitcoin" is in die nieuwe wereld slechts een druppeltje in een oceaan van nieuwigheden en mogelijkheden die ons staan op  te wachten.


Dit is wel het begin van een nieuw monetair systeem en van de 4e industriƫle revolutie!


Op dit ogenblik is de evolutie vergelijkbaar met de toenmalige "goldrush". Een wereld waarin fortuinen werden verdiend door de snelle jongens. Vandaag kennen financiƫle experts van banken en economen deze wereld nauwelijks, een onwaarschijnlijke kans voor jou!


Het doel van deze website is om u een aanspreekpunt te geven, een echt bestaande fysieke persoon, iemand die zijn persoonlijke verantwoordelijkheid neemt.

Let wel bestudeer de cryptowereld vooraleer erin te investeren. 


Over gevaren en veiligheid

Op dit ogenblik zijn blockchaintechnologie en cryptomunten volop in ontwikkeling. De koersen stijgen en er worden enorme winsten gemaakt. Let wel op!!! Langs alle kanten proberen rovers (hackers) aan uw geld te komen. Kennis over veiligheid is nu essentieel om goed met uw bezittingen om te gaan

Over Wallets hardware en software

Uw geld beheert u voortaan zelf. Als het niet meer op een spaarboekje of bankrekening staat, wat is dan een veilige plaats??

Over zoeken naar  opportuniteiten

Hoe vind je in deze massa van aanbiedingen de goudkorreltjes of echte diamanten? 

Over exchanges en DEX

Er zijn twee soorten connecties naar munten en het verhandelen van geld en contracten: via exchanges of via een gedecentraliseerd netwerk. Een belangrijk onderwerp vanuit het kostenperspectief.
.


Waar betrouwbare info over cryptomunten

Op dit ogenblik (december 2020) zijn er schatten te verdienen met cryptomunten en beleggingen in bedrijven die zich op de blockchaintechnologie focussen. Betrouwbare informatie is daarom cruciaal.